Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

124 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Mr_Lexa

Narys
  • Pranešimai

    2
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

1 Neutralus

Apie Mr_Lexa

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. tik norėčiau pamatyt įrodymus kad būtent aš grioviau nes manau pagalbos narys turi paiimt screen shoota betkuriuo atvėju
  2. Vardas žaidime: Mr_Lexa Jus užblokavo: Abruzis Priežastis: žaidėjų nuosavybės niokojimas ,griovimas /taisykles Kodėl turėtum būti atblokuotas: Viskas prasidėjo 19diena kai nuvejau pas žmogų statyt kaktusų fermos pastačiau 2 aukštus su puse ir paprašiau kad sumokėtų man jis sako tai rytoj pabaigsi nu aš nuvėjau i savo resa ir atsijungiau jokio /sethome jo rese neturėjau apie 12h prisijungiau pamačiau kad jis neprisijungęs ir tiesiog savo reikalais dirbau prie reso statymo poto tiesiog laukiau kada jis man msg parašys kad ateičiau dabaigt statyt bet poto jis man parašo žinute kad arba atstatai arba banas is pradziu nemaciau as tos zinutes bet poto atsitelino mane adminas pamačiau kad išgriauta fermos apačia visa ir blockai po ja , parašiau kad nieko negrioviau ir išejau i savo rezidencija poto atsitelepartavo pas mane [PAGALBA] ir sako tai bana desiu ir uzdejo , nors manau tas zmogus tiesiog pats isgryfino nedidele dali fermos kad galetu is manes pasipelnyt ir gaut pinigu , manau kad tai buvo šmeištas kad pasipelnyt is naujoko Įrodymai (Privaloma):
×