Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

125 iš 130 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Pauliax

Narys
  • Pranešimai

    6
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

2 Neutralus

Apie Pauliax

  • Rankas
    Naujokas
  1. Pilnai suprantu, kad keistai skamba. Bet kas labiausiai skaudžiausia, kad AFK buvau palikęs ir net nežaidžiau.. Na manau būtų pats laikas sužinoti verdiktą .?
  2. Na neisivaizduoju. reiks egzorcistą kviesti i namus ? , bet kiek draugas mano žmogeliuką mate, tai pas jį rese, kai buvau palikes AFK dauziau laužą su tuščia ranka. P.S galimai, kai tik palikau afk ir pradėjo grybauti ta pelė visas ~1.5h
  3. AFk sedejau as tai nemaciau kas cia vyksta pele uzsibugino tai taip ir įvyko.. pats net nustebau, kai pamaciau baną..
  4. blem, seniukai as irgi neisivaizduoju.. Siaip pas mane buginas ta pele tai velniai zino kaip ivyko visas sitas šš.. P.S draugelis mate, kad lyg su tuščia ranka daužiau, bet plbm afk buvau išejas ?
  5. Mano nick žaidime: Pauliax Mane užblokavo: Flonder13 Priežastis: "fastbreak" Kodėl turėčiau būti atblokuotas: Noriu tęsti žaidimą. Prisijungiau į serverį ir palikau AFK . Ateinu po ~1,5h ir pamatau baną už "fastbreak" ...
×