Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

87 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

HaVaN

Narys
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

12 Naujokas

Apie HaVaN

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. + Jau ne pirmas kartas, kad kažkas skundžiasi FundasYT
  2. Aš rašiau kad parduodu P IV /msg tai
  3. Žaidėjui rašiau kad parduodu P IV set'ą, jei žaidėjas pervedė pinigus kur rašiau kad parduodu P4 set'ą, ir dabar nori p5 setą, tai ne mano bėdos!!!
  4. Sveikutis /msg jam rašiau kad parduodu PROT IV
  5. ANKETA: Vardas žaidime: Cnek Jus užblokavo: Parzis Priežastis: Žaidėjų apgavystė, bandymas pasipelnyti, Atsijungimas Kodėl turėtum būti atblokuotas: Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  6. ANKETA: Vardas žaidime: CHROME Jus užblokavo: Jkimgood Priežastis: Prisipazino (Clickeris) Kodėl turėtum būti atblokuotas: Įrodymai kad auto? 🙂 Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  7. ANKETA: Tavo vardas žaidime: V3N0M Peikiamo asmens vardas žaidime: Feniksas_ Priežastis: Buvo žaidėjas vardu Clixas, tiesiog norėjau paerzinti, ir parašiau Grantuk, bet čia ne jo Vardas, o Feniksas_ užblokavo mane, iš kur jis žino kad ten jo vardas?., Įrodymai? Įrodymai:
  8. ANKETA: Tavo vardas žaidime: Flower Giriamo asmens vardas žaidime: Dumtraukis, M4Girl Priežastis: Radau žaidėją kuris pardavinėjo serverio pinigus, tad sukūres McSlime discorde bilietą , ir sulaukes 5 minučių į mano bilietą atrašė, ir uzblokino žaidėją!!!
  9. Vardas: Neilas Pravardė: Hancas Amžius: 14 Miestas: Radviliškio R. Zodiako ženklas: Mergelė Muzikos stilius: PHONK, Kokie filmai jums patinka: Pjūklas, siaubo filmai!!! Mėgstamiausias maistas: Salotos, Makaronai Ką veikiate laisvalaikiu: Žaidžiu žaidimus, kaip fudbolas, krepšinis, minecraft'ą Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Turiu katinele Mėja, Gyvenimo tikslas: Būti profesionalus kažkokio žaidimo žaidėjas 😉 Nuotrauka (neprivaloma):
  10. 『𝐀𝐛𝐨𝐫𝐢𝐠𝐞𝐧𝐚𝐬』#8489
×