Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

120 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 129

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

FNKMSTR

Narys
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

FNKMSTR last won the day on Birželis 20 2023

FNKMSTR had the most liked content!

REPUTACIJA

16 Naujokas

Apie FNKMSTR

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: FNKMSTR Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Sutvarkyti dabartini pvp kuri nauja pridejote. Kuo šį idėja bus naudinga: Sutvarkius pvp butu visiskai geriau, negu dabar kaip viskas stovi ant clicku, kurie pasijungia clickerius 50cps+ Ir dauzo ir jie laimi kadangi dabar viskas pastatyta ant critu pvp + Cpsu. Detalus pasiūlymo aprašymas: Sutvarkyti knockbacka, kuris neveikia beveik kaip eini 1v1, padaryt kazka panasaus kaip sename 1.16.5 Padaryt kad viskas nestovetu ant cpsu. Nes dabar viska valdo didziausi clickeriai 50+ Cps manau apsvarstykit sita ideja.
  2. Kalbama yra apie 1.16.5 Versija, kuriuoje buvo tas pvp, kuriame galedavai combint ir visa kita, ir nebudavo gp cooldownu, tik opu berodos, manau grazinus sita pvp, dauguma zaideju irgi grystu savo noru, Taip kad ModeLT Pasigalvok cia tau tik pliusai.
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: FNKMSTR Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Atgyvins pvp, opai tures vel savo verte, o ne kad Tik sirduciu prides ir viskas, Axe ir swordai bus islyginti kaip anksciau. Detalus pasiūlymo aprašymas: Gražinti sena 1.16.5 PVP Versija, pasiklauskit visu zaideju nuomones o ne pilkit savo, arba klausiat zaideju kurie net neina pvp, Manau tikrai reiketu paziuret i visu zaideju nuomone, tuom ir serveris geriau laikytusi ir butu viskas prasmingiau, o ne klausyti tik keliu zmoniu nuomones, Manau reike padaryti balsavima, ir viska isiaiskinti ir grazinti 1.16.5 Pvp kaip buvo toje versijoje, arba palikti dabartine
  4. ANKETA: Tavo vardas žaidime: FNKMSTR Peikiamo asmens vardas žaidime: Ignelis Band.chatmodas Priežastis: Chatinom, tarpusavi su pazystamu, kuo neivienas nei chatmodas nieko neturi matyt, Jis pasidares fullchata kad matytu, Dejo man 2valandu muta, Uz zodi duxas tas nesky420, Nes tersia fc 420 Nickname, Nemanau kad gali mutint kaip to kito zmogus nemato, viskas kalbama tarpusavi, ir uz 1 Zodi 2valandu mutas cia normalu. Įrodymai:
×