Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

121 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 120

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Dableqiunas

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

3 Neutralus

Apie Dableqiunas

  • Rankas
    Naujokas
  • Gimtadienis 1874.12.31

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    https://e-z.bio/dableq
  • Privilegijos
    https://e-z.bio/dableq
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    https://e-z.bio/dableq

Paskutiniai profilio lankytojai

1.730 profilio peržiūros
  1. Sveikas, Tau paskyriau savo laiko vos ne pusvalandį, bet dabar gailiuosi tuo sprendimu, kai galėjau tiesiog užblokuot po pirmų 5 minučių, vis tiek būčiau gavęs tą papeikimą iš tavęs, nes ką aš galiu žinot gal tu tai specialiai darai ir gaišini laiką, whatever... Šiaip ne mano bėdos koks tas tavo kompiuteris, turėjai pusė valandos pasharint discord'o ekraną - to nepadarei, lygiai ta pati situacija kaip tu stovėtum minecraft'e ir bandytum pridėt į discord'ą pusvalandį laiko taip ir čia, pusvalandį laiko pokalbyje pralaukiau kol kažką padarysi.
  2. Ir kas čia užkliuvo? "krč"? 💀
  3. ANKETA: Tavo vardas žaidime: DableQ Peikiamo asmens vardas žaidime: SayN0M0re Priežastis: Nežinau, atrodo uždaviau padorų klausimą žmonėm, kadangi daugiau nėra būdų kaip viešai paklaust žaidėjų (Nesiruošiu eit ir klausinėt asmeniškai kiekvieno žaidėjo ir papildomai domėtis kam, tai yra aktualu ir kam ne). Jeigu čia ištikrųjų teisingas užtildymas, tai nežinau siūlyčiau susitvarkyt savo skelbimų taisykles. Nes jos visiškai nelogiškos. Suprantu, kai, tai yra piknaudžiaujama (uždavinėjami random klausimai kurie visiškai nelogiški ir nereikalingi), bet kitu atvėju nematau tikslo užtildyt už tokius skelbimus, tuo labiau, kai serveris net 200 žaidėjų nesiekia. Gi nenumirsit nuo tų skelbimų. Prašau už papeikimą, taip ir nesupratau už ką buvau užtildytas. Įrodymai: https://prnt.sc/xd-xvQpkVrLH
  4. Nežinau kaip čia pagal taisykles, bet pagal normales taisykles buvai užšaldytas, kol judėjai ir nebuvai išėjęs afk, o kadangi vidurį patikros išėjai afk - tai yra tavo bėdos, aišku būtų geriau jeigu pagalba būtų filmavęs visą vaizdą (Mano rekomendacija - dėl tokių situacijų), bet aišku šiuo atvėju ir taip viskas puikiai suprantama pokalbių lange. (Tiesiog pasakau). Banas yra teisingas 100% (Žinau, kad ne man spręst, bet sakau pagal taisykles kurias buvau mokintas).
  5. ANKETA: Tavo vardas žaidime: DableQ Giriamo asmens vardas žaidime: Beqnoi Priežastis: Šiaip labai draugiškas žmogus, skaniai daro kompotą, gerai atliko pareigas - apgynė mane nuo blogų "fanų" atakos (Jie mane įžeidinėjo :c). Greit į viską reagavo - nutildė amžiams :). Esu dėkingas. ❤️
×