Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

103 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 132

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

unnamed

Automatiškai surinkimo komanda.

Recommended Posts

ANKETA:

Jūsų slapyvardis žaidime: unnamed
Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui):  Serveriui
Kuo šį idėja bus naudinga: Manau, dauguma išvengtu pačiu ir apgavyščiu / scam'u kai kirsdamas block'us pvž hopperius ar pnš.. automatiškai gautumėme į invenktorių.
Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūlau, pridėti komanda /surinkejas - kuria galėtu naudoti nuo Bronze paslaugos. Šį komanda surinktu visus iškirstus daiktus į invenktoriu.  (Žinau kad yra telepathy book bet, šis pasiulymas tik kurie turi paslaugas ir turėtu papildomas privilegijas)

  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Naudinga tik dėl to, kad gal daugiau pritrauktų žaidėjų pirkti paslaugas. Manau dėl to ir yra knygos, jog tai nepriklausytų nuo paslaugų, žaidėjams be paslaugų ir taip sunkesnis žaidimas, nemanau, kad reiktų dar labiau jį sunkinti.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Tikrai už, nebloga įdėja! Bet realiai galėtu padaryti kad nebūtinai nuo bronze rango galėtum naudoti šią komandą, o nuo generolo, kadangi nėra lengva pasikelti iki generolo rango ypač naujokams ar atėjus po wipe kaip yra ypač sunku. Ir tai nepriklausytu nuo paslaugų pirkimo. Pvž: Kas nenorės keltis rangą arba ankščiau norės naudoti šią komandą galės pirktis paslaugą, o kiti kurie neigali nusipirkti paslaugą galėtu tai gauti tiesiog pasikėlę rangą iki generolo. O iki to laiko galėtu naudoti tarkim tas telepathy knygas. (Čia tik mano nuomonė, nešmeižkit ;Dd)

Redaguota nario Meduza
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Prisiregistruokite arba prisijunkite norėdami komentuoti

Jūs turite būti forumo narys norėdami komentuoti

Sukurti vartotoją

Prisiregistruokite mūsų bendruomenėje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau turite vartotoją? Prisijunkite.

Prisijunkite

×