Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

129 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 136

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Spirit

Ppk Parzis

Recommended Posts

Tavo vardas žaidime: NuVaxue
Peikiamo asmens vardas žaidime: Parzis
Priežastis: Uzbanino uz video reach, kuriame tikrai nera reacho 😄 Per diena 3-5patikros buvo darytos ir neikarta neuzbanino nes niekas nebuvo rasta, o cia sako kad reachas, kaip pas zmogu matomai 120fov, ir jam yra itrenkama per 3blockus, nezadu pirktis unbanu, uz false baninimus, kaip vaikuciai siame projekte nepazaidzia. Beto kodel zmogus filmuojantis neparodo f3, gal jis pats cheatus pasijunges?
Įrodymai: 

Redaguota nario Spirit
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, įrodymus kaip matome neprivalau siųsti, nes jau pats tai padarei. Iš pirmo žmogus kuris filmavo sakė, jog žaidžia ant normal fov (ant paprasto, automatiškai nustatytos). Visų antrą tikrai būtų lengvai atkreipti dėmesį jeigu būtų fov nustatytas iki 120, galima pasireguliuoti bet kur, kur nori ir atkreipti dėmesį. Visų trečią tikrai pievų nerašyk į discord ir nebandyk meluoti, prifantazuoti nesąmones, jog atsimeni kiekvieno įtrenkimo atstumą numušta (įrodymai extra po viso teksto). Nuo 0:04 iki pat galo matosi reach, aptariau ir su kitom pagalbom.

edit_31072023_235803.jpg

edit_31072023_235453.jpg

  • Teigiamas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×