Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

51 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Unforgettable

Free mute 1h Bulvius

Recommended Posts

Free mute nuo pagalba Bulvius 1h ,  per menesi nuo sio pagalbos greitu veiksmu nukenciu antra karta , pirmas kartas taip jis buvo izeistas tiesiogiai , bet man buvo skirta iskart griezta bausme uzblokavimas 1d be jokio isp , uz viena pasakyta fraze jam , sukures ticketa dc , vyr pagalba feniksas pritare man kad bausme yra per griezta , man buvo nuimtas banas is uzdetas mute 4h , prasiau jam skirti isp ,  vyr pagalba feniksas man atsake kad nenori skirti isp uz menkus nusizengimus ,  su juo ta kart sutikau ir nebesigincijau , nes man buvo pasakyta , kad kita karta jis uz savo nusizengima bus nubaustas , ir tas kitas kartas atejo labai jau greitai. Manau pats laikas butu Bulviu perspirti is Pagalbos posto , nes zmogus kuris trinasi siame poste apie metus daro klaidas per kurias kencia zaidejai. Ne man spresti kas liks kas bus ismestas bet jis turi jau 2.5isp ir toliau gryba pjauna jusu vyr pagalbos ar administracijos sprendima gerbsiu.  Pridedu ss Pamirsau pasakyti kad del sio dalyko vakar pildziau ticketa kol ieskojau nuotraukos  buvau iskickintas is slaimo dc.

Bulvius toliau gryba pjauna.png

Redaguota nario Unforgettable

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Labas. Prašau užpildyti anketą, pagal taisykles. 

ANKETA:

Tavo vardas žaidime: 
Peikiamo asmens vardas žaidime: 
Priežastis: 
Įrodymai: 

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Tavo vardas žaidime: Unforgettable
Peikiamo asmens vardas žaidime: Bulvius
Priežastis: Free mute kickas is dc per ticketo rasyma.
Įrodymai: pateikiu ekrano nuotrauka 

Free mute nuo pagalba Bulvius 1h ,  per menesi nuo sio pagalbos greitu veiksmu nukenciu antra karta , pirmas kartas taip jis buvo izeistas tiesiogiai , bet man buvo skirta iskart griezta bausme uzblokavimas 1d be jokio isp , uz viena pasakyta fraze jam , sukures ticketa dc , vyr pagalba feniksas pritare man kad bausme yra per griezta , man buvo nuimtas banas is uzdetas mute 4h , prasiau jam skirti isp ,  vyr pagalba feniksas man atsake kad nenori skirti isp uz menkus nusizengimus ,  su juo ta kart sutikau ir nebesigincijau , nes man buvo pasakyta , kad kita karta jis uz savo nusizengima bus nubaustas , ir tas kitas kartas atejo labai jau greitai. Manau pats laikas butu Bulviu perspirti is Pagalbos posto , nes zmogus kuris trinasi siame poste apie metus daro klaidas per kurias kencia zaidejai. Ne man spresti kas liks kas bus ismestas bet jis turi jau 2.5isp ir toliau gryba pjauna jusu vyr pagalbos ar administracijos sprendima gerbsiu.  

Bulvius toliau gryba pjauna.png

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×