Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

45 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sukasimalunai

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

0 Neutralus

Apie Sukasimalunai

  • Rankas
    Naujokas
  1. viska gavai dėl kardo net nesitarėm kad duosiu, tas kardas net nemano
  2. bet Minton mano nick su Andripin galėjo sumaišyti ir man Andripin pinigus padavę nu jo legalu jug čia pas jus taip scaminti. Sažines jei turi atiduosit pinigus jei ne tai dzin jums yra.
  3. Sumaišyti įmanoma, o čia dabar negink savo draugelio Minton ir nesapaliokit nesamonių kad neįmanoma įmanoma, pats minton kito žmogaus pinigus padave man galėjau aš neatiduoti pasilikti juos kodėl atidaviau nes sažiningas žmogus esu, o minton matau net nemoka būti tokiu, arba bus teisybė arba bus neteisybė.
  4. Koks dar rakink tema atiduok pinigus tada ir rakink
  5. Šiaip tai eina su rodykle pakelti teksta kam nori rašyti ar dar kažką, kaip pačiam buvo prieš pora min kito žaidėjo pinigus man padavei galėjau pasiplauti bet atidaviau. Ir beto prieš tai jau buvau ne tam žmoguj pinigus padaves ir ką tu man? ir dabar ne tam žmoguj padaviau tai ko čia atmazinies dabar, kad nereiktu atiduoti pinigu tai mazinasi ans čia
  6. Jūsų vardas žaidime: Sukasimalunai Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: @MinTon's Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: padaviau ne tam žmoguj pinigus turėjau paduoti Svaigaliukas ir Minton neatiduoda man Įrodymai: https://www.part.lt/img/bb26e1d5e04ad08b0ad5db2dc99872c1511.png
×