Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

77 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 140

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

MiNkEy

Narys
  • Pranešimai

    96
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėMiNkEy

  1. Nesamonė,kai keliat kelkit kažką įdomesio ar realybinio panašaus.Tai Prieš
  2. Yra kelios taisyklės 1. Jai turi paslaugą nors iki hero išjunk /pvp o dalykas 2. Nepasitikėk nuekom jai tau atrodo įtartini /msg žodžiai Kitą karta pasimokysi kaip reikia be /scam dirbti!
  3. Sveikas @Phoenix Jis man irgi rašė dėl nelegalios veiklos,msg/Bet aš susilaikiau ir jau ėjau rašyti į forumą,bet poto pagalvojau gal kitas už manę parašys,nenoriu niekam 4 kubeli žaidimo griauti ir pamačiau kad Jau @Phoenix Įkėles ir nebekėliau!
  4. Jus kelkit tik teisingus Įrodimus,nes paskui administracija susimaišo ir nebežino ką daryti su melagingais skundais/papeikimais.Poto ir nardykis iš bėdų kurių pats prisivirei nuo administraijos.
  5. Povilai ipilk alaus mes šiandien geriam
  6. MiNkEy

    333

    Vardas: Ignas Pravardė: Bartkus Amžius: 14 Miestas: Saugai Zodiako ženklas: Šaulys Muzikos stilius: Neturiu Kokie filmai jums patinka: Siaubo,bet labiausiai veiksmo! Mėgstamiausias maistas: Daug turiu. Ką veikiate laisvalaikiu: Žaidžiu prie kompiuterio arba einu į lauką! Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Taip turiu šunį vardu:Baksis Jam 7 metai sveria apie 10 15kg Gyvenimo tikslas: Pasiekti kažko geresnio Nuotrauka (neprivaloma): Neturiu
  7. Tavo vardas žaidime: 333 Giriamo asmens vardas žaidime: SPEC1ALXOREdd Už ką giriate:Aš giriu šita administratoriu SPEC1ALXOREdd už gera ir padoru elgesi,bei komandu laikymasi.Šis administratorius amn padėjo persivesti 2 resus ir 62k Manau kad jis ir toliau taip tobulės tokius dalykus padės tai už štai ką giriu Administratoriu SPEC1XOREdd!
  8. Okey,baigiam Nenardau niekur ir nebedarysiu nieko atšokit bruh.
  9. Žinok,čia niera gerų ar mandagių žmonių verčiau kai ką perki ar darai Pasisaugok. Sekmės
  10. Mintis atrodė gera kol visko neisiskaičiau,bet aš tai parašiau viska aiškiai ir aš turiu psakyti Prieš!
  11. Žiekit turiu klausima pvz: ateinu pas mama ir sakau mama kas pasikeis ai aš užaugsiu? mama sako daug kas mašinas galės vairuoti ir panašiai kokius darbus daro suaugusieji.Tai pvz čia minecraft ir kas iš tos versijos pasikeis? Vistiek cheatus ras ir cheatins taspats kaip real life su mašina važiuosi ir driftą dėsi,Tai neesmė keisti versija.Dėl keliu dalyku keist versija niekom niekas nepadaugės nei pamažies reikalingais duomenimis ir t.t
  12. Gerai,pasakiau savo nuomonė ir ką pavydi kad vien kopijuoji ir rašai kažka in temu? Ble man nusispjauti ant tavo tų nesamoniu čia mano nuomonė ir tiek.
  13. Ble neberašinėk,nervina floodai taip užsiiemes dar tu čia trugdai
  14. Čia ne dėl cheat esmė.Bet jus supraskit pasirinksit 1.15.2 versija arba kokia hujova tai iškarto serveriui žopa tada kas serverį tvarkys? O dėl cheat tai lai bųna bet lai žino atsisuka lazda į priekį.
  15. Prieš! Nes bugovos versijos visos iskyrus 1.8.8 Geriausia.Kol sutvarkys viską pluginus ir panašiai tai nesamonė,kokia yra tokia ir bus
  16. Reikia texture pack? Nueik į YouTube ir pasižiek
  17. Eik kur nori,bet kai uždarys verksi kai vaikelis akis pradares Taip dbr pyst tau Bana ant Forumo už ižeidimus Žaidėjo šeimą Patiktu man!
  18. Hehe jai patinka nardyk toliau,bet kai nebegausi nesiskūsk !!!
×