Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

29 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Snikerisz

Narys
  • Pranešimai

    35
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

REPUTACIJA

9 Neutralus

Apie Snikerisz

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Generolas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Klausyti muzikos

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Ar teisingai supratau kad serveryje tiktais 1.16.4 galima bus žaisti? ar ir 1.8
  2. Prieš kadangi pagalbom adminam daug spamintu visi ir tsg nori ignorini nori ne
  3. Jūsų slapyvardis žaidime: Snikerisz Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriuo Kuo šį idėja bus naudinga: Nežinau net Detalus pasiūlymo aprašymas: Manau būtų visai cool kad komanda /šokiai galėtų naudotis žmonės pvz Seržantas arba Generolas nes vistiek šitą komanda nieko gero neduoda tiesiog leather amourai keicia spalva ir viskas, bet kai kuriems žaidėjams patinka tai po šitą temą rašykite Už ar Prieš ?
  4. Čia realiai tikrai neteisingas mute, nes į skelbimą galima paklausti žmonių dėl serverio klausimų ar šeip jeigu jo nežinai. Administracijos gali ir nebūti serveryje tai ką man daryt laukti kol pasijungs kažkas?
  5. Tau rase paprastas zmogus kad mutintum o tu ir klausai ju? Tu cm esi ir tu turi ziureti taisykles o ne jie ir pats turi susitvarkyt...
  6. Tavo vardas žaidime: Snikerisz Peikiamo asmens vardas žaidime: Cigarete Už ką peikiate šį administracijos narį: Free mute tikrai galima rasyt i skelbima "jus man rep + as tau 1k( kalba eina apie _MrOffiical_)" manau cia yra free mute as pats taip rasiau manes nemutino ir tiesiog seniau visi rasydavo ir nieks nemutindavo kai atsirado nauji CM tai ir prasidejo.. Irodymai: https://imgur.com/a/ggt13Wr
  7. Nesu nei cm nei pagalba, bet galiu pasakyti, kad jeigu davei jam sufixint tai pats kaltas tu atsakai už savo daiktus pasiskaityk /taisykles jeigu iš jo pirkai tai reikėjo filmuoti ir kelti į forumą Nusiskundimai skiltį, o dėl cigos nežinau .. ?
  8. Nežinau, bet kai aš sveikinuose su kita administracija nieks manęs nemutina tik jūs
  9. Ačiū, kad įkėleii katik pats norėjau kelti ? @Ghostaz ir tikrai buvo free mute sakyciau
×