Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

112 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 113

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Hunteriokas

Narys
  • Pranešimai

    28
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Viskas, ką paskelbėHunteriokas

  1. @modelt a vis da miške, kad neįdėjai? Kaip ir @tiger minėjo tema sena, bet pasiūlymas vis dar išlikes geras.
  2. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Sexy_Panike, si4h( dėl jo neesu tikras, bet kaip matysit vidose nenusimušinėja jis tai still manau, kad kb.) Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Čheatinimas. Data: 2020-11-20(Šiandiena.) Įrodymai: Spauskite čia. Btw norėčiau paklaust gal kas žinot kodėl in game kai nefilmuoji rodo 100-150fps. Pradedant filmuot fps dropina iki 40 ir taip žaidi tol kol filmuoji. Padėjusiems atsilyginsiu.
  3. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: rokas_lopas Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas. Data: 2020-11-20 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  4. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: junaras Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Youtube kanalo reklamavimas neturint statuso. Data: 2020-11-20 šiandien. Įrodymai: Spauskite čia.
  5. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zero Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas žaidėjo įžeidinėjimai manau po tokių skelbimo jis turėtu nebeturėt komandos ! :). Data: 2020-11-19 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: Hunteriokas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Mažiau nelegalios veiklos tarp jų ir scamų. Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūlau įdėti kažkokia komanda kaip /pardavimai ar /pirkti, taigi įdėja yra paprasta. Kaip ir minėjau siūlau įdėti /pardavimai komandą kuri atliktu tokia funkciją kaip - galėtum įdėti į pardavimus žaidimo pinigus už real life pinigus. Tarkim įdedu į /pardavimai 500k už 2e į mcslime paslaugos balansa. Taip sumažėtu scam'ų ir nelegalios veiklos.
  7. Btw pridedu, kad ne vien už žaidimo pinigus pildytum balansą. Galėtumet ir patys sau nepirkdami tos valiutos /pardavimai tik priedas.
  8. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas. Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: ShawMax, Fu_Ble. Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas bereikšmiai skelbimai. Data: 2020-11-19(šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  9. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Zero Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas Data: 2020-11-19 (Šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia.
  10. Jūsų vardas žaidime: Hunteriokas Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: Big Brane, PvPAims Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: /skelbimas taisyklių nesilaikymas. Data: 2020-11-19 (šiandiena). Įrodymai: Spauskite čia .
  11. Anketa: Jūsų slapyvardis žaidime: Hunteriokas Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Forumui. Kuo šį idėja bus naudinga: Nežinau, bet bent jau man būtų paskaityti įvairių/žinomų garsių žmonių serveryje blogus. Detalus pasiūlymo aprašymas: Siūlau sukurti tema forume "Blogai" Nežinau kaip jums, bet kaip ir minėjau man labai įdomu paskaityti žinomų ir garsių žmonių serveryje blogus t.y kaip jie čia atsirado ką gero nuveikė, ką jiems pavyko pasiekti, ką serveryje jie pakeite kokia nauda iš to. Tai pat įdomu paskaityti ir paprastu random žmonių blogus. Aišku blogų skiltis nebus vien Minecrafto. Ten žmones galės, na nežinau išsireikšti kaip pasakyt nežinau tiksliai, bet išrašyt ką galvoja apie serverį išreikšt savo nuomone ir t,t manau daugelis supratote :).
  12. Prieš - tik dar daugiau pinigų turtuoliam.
  13. Rytas, bet nežinau ar labas..

  14. Visiškai prieš bent jau aš žaidime on ir gauni pinigus ?
  15. Vardas: Eimantas Pravardė: Eimis, Macka. Amžius: 14metų Miestas: Šilutė klaipėdos apskr. Zodiako ženklas: Ožiaragis Muzikos stilius: Repas, popas. Kokie filmai jums patinka: Detektyviniai, veiksmo trileriai. Mėgstamiausias maistas: Sushi valgau labai rėtai, bet max skanu nors tu ką. Ką veikiate laisvalaikiu: Žaidžiu krepšinį lankau boksą, beldžiu su kompu. Ar turite augintinį (jei taip, aprašykite jį): Taip turiu 2 šunis ir 1 katyte. Pirmasis šuo Artas jį įsigijau būdamas 10metų veislė Vokiečių aviganis labai puikus šuo klauso komandų ir yra ištikimas ;). Dipsis mažas grandininis šuniukas max mielas jį įsigijau t.y radau gatvėje būdamas 9metų su šiuo draugu praleidžiu labai daug laiko kadangi traumos iš po labai daug mašinų ir triukšmo vis dar išlikusios :(. Ir katytė Bella jai yra 4mėnesiai įsigijome iš prieglaudos kadangi mama numire ir jos niekas nepriglaude, o mes su šeima labai mėgstame gyvunus todėl ją priglaudėme katyte jaučiasi puikiai :P. Gyvenimo tikslas: Tikriausiai susirasti gerai apmokama darbą, turėti šeimą, numirti. Nuotrauka (neprivaloma): Kam labai jau ji įdomi bus dm į dc numesiu Hunteris#1991
  16. sw baxūras čia randomine vpš paemiau reiks eit keist nes tuoj sulūš besiraitydama.
  17. Ką gero šį niūru penktadienį mūsų slaimiečiai veikia ?

     

    1. Show previous comments  2 more
    2. nochyts

      nochyts

      vergas bando tapt zvaigzde

    3. Hunteriokas

      Hunteriokas

      Yo sure ne tavo mados vergaut :P.

    4. Yuzi

      Yuzi

      nebesvaikit manęs girto tagint

  18. Nu vpš už galėtu rimtai užmest rebiatos statusą srw
×