Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

31 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

cactus1

Narys
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

cactus1 last won the day on Sausis 23 2023

cactus1 had the most liked content!

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie cactus1

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Ar tu tuo isitikines tu man sakiai kad turiu paslepes nors yra istrinti buvo 1h kazkur praeitas laisvai turiejai paleist ar tau nedaeina?
  2. Vardas žaidime: Barsiukas Jus užblokavo: Bulvius/megstone1 Priežastis: rado istrintus cheat kurie buvo pries mazdaug gal 5h trinti Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes buvau istrynes cheatus ir zaidziau slime, teigia kad buvau slime su cheat nors afk palikes buvau ir zaidziau kitam serve Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  3. Jūsų vardas žaidime; cactus1 pasiulymas: padaryti pvp eventa butu 1v1 2v2 ir 3v3 su prizais turiu toki pasiulyma padaryti viska pasirupinciau aprupinsiu viska ka reiks pastatysiu pvp arena bei setus supirksiu bus nuo pirmos iki trecios vietos . Ir reiktu pagalbos kad butu salia jei reiktu patikra ar kazka padaryti nes kad nebutu cheateriu (vyktu si savaitgali vakare mazdaug) o del komandu ir 1v1 nebutu sunku pastatyciau i lygias jegas nes zinau daug maz kas kaip moka pvp lauksiu jusu atsakymu 🙂 (bus imanoma ir padeti eventui paaukoti ) 🙂
×