Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

77 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Taffelio

Narys
  • Pranešimai

    44
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    3

Taffelio last won the day on Vasaris 6

Taffelio had the most liked content!

REPUTACIJA

16 Naujokas

Apie Taffelio

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Interesai
    Telaria Sting R
  • Privilegijos
    Kultūrnykas
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Laužyt Minecraft Serverius

Paskutiniai profilio lankytojai

6.829 profilio peržiūros
  1. Jūsų vardas žaidime: Lanzbergis Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: keptaduona69 Priežastis: Beleka, tas slaimas atsiuntė kažkokį, video kaip PATS SERVERIS LAGINA, ir užbanino mane už "antikb" ne, jūs mldc, taip ir toliau baninkit už nieką, bus 60player'ių vėl kaip senais laikais, miršta kiek vienas serveris dėl ban'ų nesamoningų, net nėra motyvacijos žaisti, pats jūsų serveris lagina, vos skaito hit'us pvp shudas totalus, knockback'as neaiskus su kirviu kb2 pahitini zmogu, nuskrena 180 laipsniu kampu atsiduria zmogus uz taves o ne toliau taves :DDDD cia tokia nesamone yra, vienu zodziu keptaduona69 eik pragaron. Nepasant to kad is 260 zaideju krito iki 100-90 tai kinda nera ka veikti serveryje, iskyrus eiti survival zaisti kuris visiem atsibodes suprantama zaideju kiekis sumazejo del mokslu bet vistiek kiek paklausinejau top PVP player'iu kodel nebezaidziat slaimo 80 procentu atsakymu buvo del patikru :DDDD #MCSLIMEDEAD. Data: 2/5/2024 Įrodymai:
  2. Jusu faction'o pavadinimas: PerLengva Dalyviu skaicius: 10 Dalyviu vardai: Taffelio, glfx, Force, NeTavoBapkes, Lanzbergis, Vazap, 999, Nadez_3, Aleknavic, vfhx
  3. Vardas žaidime: Lentakentas Jus užblokavo: NoScamBro Priežastis: rasti cheat patikros metu Kodėl turėtum būti atblokuotas: Anas rado kazkoki jar failiuka pas mane kuri neleido atidaryt man ir uzbanino kad rasti cheat kazkoki pas mane? Nuotrauka:
  4. Nemanau yra skirtumas kur naudojo, tanrkim yra auto xp fermos kur galima xp farmintis bet, manau yra išeitis vistiek pridėti kažkokį nors anticheat'ą, kuris suranda auto xp grinder'ius, bet dėl pvp relistiškai pagal mane ir kitų žaidėjų kurie eina pvp nuomone mes norime kad legaliai galetume naudoti clicker'ius, nes tada jei neleidziate naudoti clickerius tai kam tas cps limitas? koks tikslas nenaudoti clicker'io vistiek žinai kad be clickerio kiekvienas zmogus tave nuzudys, greiciau nei tu jį.
  5. Vardas žaidime: Magregoras Jus užblokavo: D3nc Priežastis: neprideta i discorda per duota laika [LAIKO SVAISTYMAS] ? Kodėl turėtum būti atblokuotas: Visų pirmą pradėjo man daryti patikrą tuo metu paprašiau ar galiu pasidėti set'ą, nieko neatrašė, tuo metu kol jis rašė man pradėjo spaminti maziausia 10 zmoniu i msg kol visus ignoravau, praejo minute + - tada praignoraves zmones, parasiau vel ar galiu pasideti i chestroom'a set'ą, prisipažinsiu, parašė pasakyk ka naudoji, atrašiau ta pati kaip ir visi, parašė pasakyk ka naudoji parašiau leisi pasidėt? atrašė ne, vel praejo kokia 1minute, aš atrašiau tj, pl, tuo metu pridėjau i discord'ą jis mane jau užblokavo už laiko gaišinima? nesuprantu pats raginėjo klausinėjo ka naudojau kokia 2 minutes, paskiau as jam parasiau, ta pacia sekunde ir jis mane uzblokavo pridejau anksciau nei uzblokavo btw, anas kai man parase kad negaliu pasidet set'o, ir klause koks chestroom'as, as jam atrasiau tj, pl, pridejau bica ir anas uzblokavo mane kokia cia ligybė? Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  6. Patys kalti kad jūs jų ieškot iš vis, nenorit padaryti balsavimo? Tegul nusprendžia pats modelt, pagal balsavimą.
  7. ANKETA: Vardas žaidime: Taffelio Kokią klaidą radote: kai parašai /res padd (draugo nick) išmeta kad negali naudoti "chat" permissions Apibūdinkite klaidą, kaip ją galima pakartoti: parašai /res padd ir neina prideti draugo i chestroom'ą rašo kad neturi "chat" permission Jeigu įmanoma ir/ar turi, pateik nuotrauką/video:
  8. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: Taffelio Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: manau 10-20% padidins žaidėjų skaičių serveryje, taipat nebereikės daryti pagalboms, patikrų kas 20minučių, atsiras daugiau laisvo laiko. Detalus pasiūlymo aprašymas: Leisti naudoti clickerius, suprantu ne viena temą yra kūrta kad leisti naudoti clicker'ius, bet patys susiprotėkit visi naudoją tą suknista AutoClicker arba Macro, šiuo metu serveryje yra 140 žaidėjų, kai iš pradžiu wipe kai ubvo atblokuoti visi žaidėjai buvo max serveris visados, 190-210 Žaidėjų daily, dienos metu, daugelį žaidėjų tiesiog užblokavot dėl tų patikros darymų kurios trunką nuo 1 iki 2 valandų, į tas patikras net nesinori eiti kadangi tiesiog per ilgai darys tą patikrą arba ras ta vienintelį autoclicker'į, kurį visi serverį naudoja PVP metu, siulau leisti naudoti clicker'ius ir macro ir daryti patikras kad rasti kažkokius cheat'us pvz: xray, reach. killaura it t.t
  9. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xDDDDDDDD
  10. Vardas žaidime: Ramanauskas Jus užblokavo: keptaduona69 Priežastis: per patikra rastas "clickeris" Kodėl turėtum būti atblokuotas: bicas rado kazkoki "jnative clickeri" kuris net mano kompiuteryje neegzistuoja, ir dėl to užbanino jokių įrodymų nedavė jog tai yra tikrai clicker'is ir kad jis veikia, nieko nerado tik ta "jnative clicker" nesuprantu kas cia per sudas is vis :DDDD turiu dahuja patirties su plugin edit'inimais galbūt dėl to? sprendžiu iš savo pusęs. Prisijunges į serverį iškart įsijungiau WinSCP programėlė ir pradejau "lietuvint" viena failiuka, ikėliau porą plugin'ų į serverį ;D ir anas manes klausia "kodėl susikūrė naujas dll failiukas?" Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  11. Jūsų slapyvardis žaidime: Magregoras Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Visiem pamatyti daiktu gavimo sansus Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti kad ./warp raktai turetu kiek vienas item'as rodytu sansa kokia galimybe ji gauti, nes kiekviena kart kai atidarineji diamond rakta net nezinai ar apsimoka daryt nes sansu jokiu nera, M0dii daro tokius atnaujinimus nu jo.... labai jau idomus tie atnaujinimai mums labai reikia suzinoti kiek dabar zaidzia zmoniu serveryje discord'e, labai naudinga zaidejams, ne tai kad pridetu kokia /invsee komanda kur galima matyti armour'us ir offhand'a butu idomu matyti tokius dalykus einant pvp, pavizdziui sutvarkyti kad duotu bent ispejima koki kai isvalo daiktus nes nieko nesupranti ismeti draugui kad /fix padarytu ir random dingsta daiktai net nezinai kada jie dings, aisku armour'ai nedingsta suprantu, bet yra dauk kitu daiktu kurie man jau ne karta yra pasitaike dingo kaip 26 Enchanted golden apple spawner'iai 4 su 8 hopperiais.... butu gerai kad sutvarkytumet kai atsidarai /ec 1 ir paspaudi f raide ant hotbar nesugryztu daiktas atgal i offhand'a o pasidetu i ec
  12. Tavo vardas žaidime: Magregoras Peikiamo asmens vardas žaidime: MultiviS Priežastis: Uzmutino uz tai kad parasiau du kartus "kodel nausia idiot" nesuprantu nei ispejimo nieko nesake man tiesiog valanda mute dave nesuprantu as to MultiviS uz nieka mutin'a jau 2kart o-o Įrodymai:
  13. Vardas žaidime: Camel Jus užblokavo: Bakterija Priežastis: Patikros metu rastas auto cickeris Kodėl turėtum būti atblokuotas: Visu pirma ieskojo to clickerio kokia 1 su puse valandos, tada surado kazkoki "JNativeHook" ir už tai užbanino nesuprantu už ką užbanino priežastis "Rastas Clickeris" koks clickeris? kažkokį "Jnativehook" rado sako rastas clickeris nejuokinkit žmoniu jūs, tiek laiko ieškojo clickerio neturejot prie ko prisiknist prie kažkokio "Jnativehook" prisiknisot ir už nieką užbaninot. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  14. Visiskai nesamone prasiceu atblokuoti sita zaideje !!!!!!!!!!!!!!!!
×