Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

116 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lazelnikas

Narys
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    2

Lazelnikas last won the day on Gegužė 9 2023

Lazelnikas had the most liked content!

REPUTACIJA

6 Neutralus

Apie Lazelnikas

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Mėgstamiausias užsiėmimas
    Žaidimai

Paskutiniai profilio lankytojai

Naujausi lankytojų blokas yra išjungta ir nebėra rodomas kitiems vartotojams.

  1. Jūsų slapyvardis žaidime: Sinsila Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Maziau cyteriu Detalus pasiūlymo aprašymas: anti cheat nauja arba geresni nes yra labai paplites jau cheatas dooms ir su juo viskas apsiuliuciai veikia nuo reacho iki fly 🙂
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Sinsila Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui. Kuo šį idėja bus naudinga: Modestas tures maziau pinigu del unbanu o jei istikruju linksmiau bus servas 🙂 Detalus pasiūlymo aprašymas: pagal mane taisykle nenaudoti macro/clickeriu tsg nesamone ne del to kad taikuriu pirstai lietai spaudzia bet cia ir pagal pinigus gi nevisi yra rich kad nusipirktu peles kurios turiu ten geriausius mili sekundziu refresh rate's arba ant taikuriu peliu yra tsg macro instatytas kuris gali buti net nesurandamas ir as nesakau kad reacha irgi reiketu leisti vien tik clickeriai.
  3. Vardas žaidime: Kaktusas69 Jus užblokavo: Keptaduona Priežastis: Patikros metu rastas auto cickeris Kodėl turėtum būti atblokuotas:Nes prisijungiau i serva ir iskart dare patikra. net nespejau pvp eit tai apgaule cia kazkokia. Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):
  4. nu siaip tai as tamsiai rudas tai siaip as galeciau rasyt nes gaunas cia ne rasizmas ka zn
  5. Vardas žaidime: papukas Jus užblokavo: tiger Priežastis:Racizmas Kodėl turėtum būti atblokuotas:nes as net nezinojau nuo kada tokios taisykles tipo wat ... nemeluosiu gyvenime as labai nekaltas zmogutis esu 🙂 tai noreciau unban . Uzbluokavimo nuotrauka:
×