Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

128 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 138

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Recommended Posts

Vardas žaidime:  Magregoras
Jus užblokavo:   D3nc
Priežastis: neprideta i discorda per duota laika [LAIKO SVAISTYMAS] ? 
Kodėl turėtum būti atblokuotas:  Visų pirmą pradėjo man daryti patikrą tuo metu paprašiau ar galiu pasidėti set'ą, nieko neatrašė, tuo metu kol jis rašė man pradėjo spaminti maziausia 10 zmoniu i msg kol visus ignoravau, praejo minute + - tada praignoraves zmones, parasiau vel ar galiu pasideti i chestroom'a set'ą, prisipažinsiu, parašė pasakyk ka naudoji, atrašiau ta pati kaip ir visi, parašė pasakyk ka naudoji parašiau leisi pasidėt? atrašė ne, vel praejo kokia 1minute, aš atrašiau tj, pl, tuo metu pridėjau i discord'ą jis mane jau užblokavo už laiko gaišinima? nesuprantu pats raginėjo klausinėjo ka naudojau kokia 2 minutes, paskiau as jam parasiau, ta pacia sekunde ir jis mane uzblokavo pridejau anksciau nei uzblokavo btw, anas kai man parase kad negaliu pasidet set'o, ir klause koks chestroom'as, as jam atrasiau tj, pl, pridejau bica ir anas uzblokavo mane kokia cia ligybė? 
Užblokavimo nuotrauka (Privaloma):image.thumb.png.f5bbb7b30431ddbf7ab79175bc41fa8b.pngimage.png

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas ir ačiū up papeikima. Tavo pateiktoje nuotraukoje galima matyti, kad tu pridėjai NE MANE, (Mano discord D3nncie) (Tu pridėjai D3NC). Pats pateikei visus irodymus gražaus vakaro.

  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.

×