Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

63 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Sign in to follow this  
Taffelio

gg slaimui

Recommended Posts

Jūsų vardas žaidime:  Lanzbergis
Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime:  keptaduona69
Priežastis:  Beleka, tas slaimas atsiuntė kažkokį, video kaip PATS SERVERIS LAGINA, ir užbanino mane už "antikb" ne, jūs mldc, taip ir toliau baninkit už nieką, bus 60player'ių vėl kaip senais laikais, miršta kiek vienas serveris dėl ban'ų nesamoningų, net nėra motyvacijos žaisti, pats jūsų serveris lagina, vos skaito hit'us pvp shudas totalus, knockback'as neaiskus su kirviu kb2 pahitini zmogu, nuskrena 180 laipsniu kampu atsiduria zmogus uz taves o ne toliau taves :DDDD cia tokia nesamone yra, vienu zodziu keptaduona69 eik pragaron. Nepasant to kad is 260 zaideju krito iki 100-90 tai kinda nera ka veikti serveryje, iskyrus eiti survival zaisti kuris visiem atsibodes suprantama zaideju kiekis sumazejo del mokslu bet vistiek kiek paklausinejau top PVP player'iu kodel nebezaidziat slaimo 80 procentu atsakymu buvo del patikru :DDDD #MCSLIMEDEAD.
Data: 2/5/2024
Įrodymai:   
image.png.70ad57f96d574728e830b527e0f65740.png

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Labas, iš gauto video matosi, jog tau yra trenkiama ir negauni KB efekto, kitaip sakant anti kb, dėlto buvai užblokuotas, prisegu video, palieku spresti vyr pagalbai.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Didziausias slaimo cheateris esi gauni vien banus kikvienam wipe su cheatais ir nenustoji cheatint ir poto zliumbi kad bana gavai

 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites

Sveikas, nusiskundimai yra rašomi žaidėjams, o ne administracijos nariams. Dėl neteisingo mute, ban ar kitos priežasties anketos yra pildomos "Papeikimai" skiltyje.

Tema rakinama.

Dalintis šiuo pranešimu


Link to post
Share on other sites
Guest
Ši tema dabar uždaryta papildomiems atsakymams.
Sign in to follow this  

×