Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

118 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 124

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

Lopeta420

Narys
  • Pranešimai

    161
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

Viskas, ką paskelbėLopeta420

  1. Zdarow pacany.Gali tiklsiau pasakyt iš kur būsi aš tai kelmė XDDD
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: MassPvP Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Būtų daug smagiau kažka veikti. Detalus pasiūlymo aprašymas: Tai kad galėtu tnt veikti, daug įdomiau būtų kažką išnešti arba kai duobes kasa reikia darbininkų ieškoti o su tnt gali duobę išsprogdinti.Aišku reiktų padaryti, kad tnt nebūtų galima craftinti, o juos reikėtu pirkti.
  3. Tai padėtu žmogui ir taip manau kad aišku XD
  4. Jūsų slapyvardis žaidime: MassPvP Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Nes visi žaidėjai leavina iš neturėjimo ką veikti, nes sako kad užsikalti šaibas labai lengva. Detalus pasiūlymo aprašymas: Aš manau jog spawnerių nebebūtų galima kasti o juos pirkti, o hopper galėtume craftinti, nes šiais laikais visi tu su hack clientais prisikasa spawner ir farmina šaibas dabar ir aš pasistačiau creeper ferma ir nėra ką veikti.Būtų galima tuos spawner pirkti visokių tipų.
  5. Tavo vardas žaidime: MassPvP Giriamo asmens vardas žaidime: liutka255 Už ką giriate: Atlieka savo pareigas ne taip kaip kiti chatmodai savo lootu rūpinasi, arba piz** krapšto.Visada jis padeda niekada nebuvo ignoravęs į visus užduodamus klausimus atsako nėra apbėjingas jokia bėda jam nekliūtis!!!
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: GausiIKakta Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Tuo, kad pagalbos,chatmodai tvarkytu chatus cheaterius, o ne fermas statytu. Detalus pasiūlymo aprašymas: Manau, kad nerodytu baltop chatmodu,pagalbu adminu.Ir dar manau, kad chatmodai neturetu fly nax jiem reikalingas, kad galetu pacheatinti su fly paieskoti spawner, su schamatika pastatyti fermas?
  7. @SuperGold tai naxui tau legend jai jau turi legend ant kito acc su kuriuo automainindavai XD.Gerai kad tave ismete tada is pagalbos ir dabar vel nesamones prasidejo XDDD
  8. Bet tai kodel cheatini su savo draugu?
  9. Chatmodams reikia suteikti mute komanda tai nax serveryje pagalbos reikalingas kad ir chatmodai turi padeti dar apie kokia pagalba cia mes kalbam kelios pagalbos kurios padeda o kiti chatmodai inire y fermu statyma su schamatikom ir SuperGold gali svento nevaidinti.Koks dar pavydas tiesiog man gaila ju kad cheatina...
  10. supranti tai is kur saibu tiek gaunat su automine XDD gerai kad mode isiunge nes ir toliau butumet dare Zinai kiek saibu reikia ant 3 stack per 2 dienas XDDD is cactus fermus ir gumbu tiek negausi
  11. @SuperGold į tą sarašą įeinat ir jūs tiksliau reiktų pataisyti 100% kad serveris hackina.Tai kodėl savęs neužsibaninat, nes gi jus irgi cheatinat kaip įmanoma 3 stack fermą per 2 dienas pasistatyti be cheatų?
  12. Bet turiu klausima tai nax tam chatmod fly? Ar jam reikia cheatus gaudyti ar jam reikia chata pasiekti su fly?Tas fly panašiai kaip chatmodui prasimušimas, prisijungia neleistinų programų ir axuiel.
  13. Jūsų vardas žaidime: MassPvP Skundžiamo žaidėjo vardas žaidime: djgaming Kokiu tikslu skundžiate žaidėją?: Žodžiu atėjo du čiūvai žaisti kazino ir netyčia tam djgaming pervedžiau 200k ir negražino atsijungė ir vsio ir paskui prisijungia ir tipo kaip nieko nebūtų buve, o tuos pinigus turėjau nusiūsti Zajec paskui iš savo kišenės turėjau tam zajec duoti 200k, nes tas djgaming gražiuoju nesutiko todėl ir ikėliau. Įrodymai: https://imgur.com/4cQ6ADY
  14. Tavo vardas žaidime: Stumbras Peikiamo asmens vardas žaidime: Axion01 Už ką peikiate šį administracijos narį: Prašau atbaninti nekaltą mano draugą kurio vardas žaidime Lucker, nes jis gavo free bana.Tai čia toks įvykis buvo, kad axion su //paste komanda delioja žoles.Turiu pavyždžius kaip normaliai deda ir kaip jis dėjo nei jokių efektų nei rankutė pajudėjo nei kas.Tai jo.. Prašau atkeisti Lucker account password ir unbaninti.Tai Axion01 pasigavai šį kartą ant bapkių.. Įrodymai: https://streamable.com/y8mkk Axion01 dėjimas kai statė 500k ir kiti ten lemus.Ir dabar normalus betas kaip atrodo nufilmavau pasitelkes savanorį: Matosi labai didelis skirtumas ir efektai matosi tokie žali ir rankytė juda, o ten nichuja kaip medis.
  15. Ko jūs nachui ožinat jau ten tie nepirmą kartą darbuojasi XD
×