Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

61 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 102

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

zmosgedra

Narys
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    1

zmosgedra last won the day on Gruodis 26 2022

zmosgedra had the most liked content!

REPUTACIJA

8 Neutralus

2 Sekėjų

Apie zmosgedra

  • Rankas
    Naujokas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Privilegijos
    Pagalba

Paskutiniai profilio lankytojai

2.321 profilio peržiūros
  1. Kodėl butent rašai "individe"? reikšme gali but ir priemama neigiamai ir tai pats žinai. Pats bandai provakuoti chatmodą gauni atgal tai nesiskusk.
  2. Jau buvai užbanintas ir nuo manes del šito res trapo, nebeapsimetinėk, jau ne pirmas kartas.
  3. Laukiau aš jo dar kelias minutes neprisijungė
  4. Sveikas, visu pirmą rašai ne į ta skiltį, visu antrą buvai užšaldytas, ir tu tai pastebėjai nes bandai vaikščiot susipratai ir atsijungei, viskas tuom ir pasakyta, viska matysite vaizdo įrašę.
  5. Vardas žaidime: zmosgedra Konkurso aprašymas: /tpr onpvp arenoje, vyktu pvp konkursas kuriame galima laimėti būtų 500k, viskas veiktu taip, kad evento metu galima butu eiti 3x3, arėna butu uždaryta. viska stebėčiau aš ir prizus dalinčiau aš, į eventą reiktu turėt savo p5 ubr 3 setą su swordu, sharp 5 swordą 4op ir 10 gp, splash potų irgi. Konkurso data: 1/4/2023 20:00h Vieta: /tpr onpvp Prizai: 500k
  6. Jūsų slapyvardis žaidime: zmosgedra Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: bus mažiau nesažininigu playeriu Detalus pasiūlymo aprašymas: Bausti tuos žaidėjus, kurie teaminasi su kitom frakcijom pvp metu, šiandien mačiau 10kartų kai frakcijos duobei teaminasi { trys frakcijos daužo vieną}
  7. Aš esu pilnai UŽ! . ispudingesnės idėjos nesu girdėjas.
  8. Sakai teisinga, csgo idomu butu, bet aš kalbu apie tai, kad būtų veiklos patiems factionams kiekvieną savaitę, kad būtų užsiemimo.
  9. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: zmosgedra Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): Serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Įdomesnis pvp Detalus pasiūlymo aprašymas: Sumažinti frakcijų ally (kad tik būtų galimą turėti 1 ally) Sumažinti kieki žmonių frakcijose iki 5 žmonių, todėl nes dabartinis pvp yra 10x2 10x3 10x1. Manau su tokiais skaičiais būtų sažiningą eiti pvp ir būtų lygiai pasiskirstę žaidėjai.
  10. ANKETA: Jūsų slapyvardis žaidime: zmosgedra Kam pasiūlymas skirtas (forumui/serveriui): serveriui Kuo šį idėja bus naudinga: Idomi veikla serveryje, idomus pvp. Detalus pasiūlymo aprašymas: Padaryti "faction wars" su idėja tokia, kad atsiradus kitam worlde turi užimti pilį {Pilyje turi factiono narys stovėti ant raudonos platformos tam tikra laika, kad užvaldytu pilį} numušus jį per naujo ta laiką reiktu stovėt. Visi žinom, kad idėja yra iš tam tikro kito serverio, bet galim sugalvot ir kažka kitka kaip užgrobti kaimelį ar kažka panašaus. Pagrindine esme tame, kad būtų frakcijų karai. {Pilis būtų viena dieną į savaitę}
×