Jump to content

MCSLIME.LT

Mūsų projektas vienas populiariausių Lietuvoje! Kas dieną prisiregistruoja apie 100 naujų žaidėjų. Diena vidutinis žaidėjų skaičius yra apie 120 žaidėjų.

Serverio informacija

mcSlime.lt - Populiariausias serveris Lietuvoje!

122 iš 140 žaidėjų

Serverio IP: mc.mcslime.lt

Šiandienos rekordas: 141

Serverio rekordas: 380

Rekordas pasiektas: 2021-05-04

MrShelmis

Narys
  • Pranešimai

    186
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • LAIMĖTA DIENŲ

    4

Viskas, ką paskelbėMrShelmis

  1. Sveikinimai su naujaisiais, tikuos kad seksis visiems tiek moksluose tiek gyvenime, visko ko geriausio: laimės, meilės, stiprybės ir sėkmės visiems! O čia prie progos video-1545741480.mp4 video-1545741619.mp4
  2. Iki 27 galima pasiimti žaidimą Subnautica! Pasiėmus jis bus jūsų visam laikui. Kaip pasiimti? Jeigu turite Epic Games Launcherį, įsijunkite jį ir nuėjus į Store manau pats pirmas dalykas turėtu būti Subnautica. O tie kurie neturi, gali atsisiūsti čia ir susikurti paskyrą: https://www.epicgames.com/store/en-US/
  3. Sveikas, malonu suspažint. Galbūt skalbimo mašinos reikia už 45e?
  4. Šiaip man irgi būtų įdomu pažiūrėti kokį šūdelį pats suregsčiau ;D Tikriausiai short-films ar sketchą kokį, tik kad reiktu jog kažkas pamokytu kaip naudotis vegas ar kokia kita programa.
  5. Galvojau kažkoks įdomus filmukas bus, pasirodo nesąmonė ;D Ta prsm konteksto nulis, ir backgroundo audio visiškai ne į temą.
  6. Jauti jog failų negalima išimti jeigu esi launcherį pajungęs dunduk? O jei nepajungęs buvo, bet turėjo cheatus, tai nėra elementaru kadangi draudžiama ŽAISTI SU PALENGVINANČIOM PROGRAMOM, o turėti niekas nedraudžia.
  7. Sakinys 10/10, reikėjo galvą pasukt jog suprasčiau. UŽ eventa ;/
  8. Gerą mintį šovei, man negailėtu pora eurų bankiniu pavedimu visom legendom bronzų pripirkti
  9. Kažada su modestu kalbėjom, taip pat klausiau ar parduotu fly komandą. Sakė legendą pirkt, paskui įkalbėjau lyg ir (neprisimenu) ir ar @modelt 15 lyg eurų siūliai kažkur, bet asmeniškai jei parduot, tai tikrai 15 eurų ne mažiau, ir jog kiekvieną wipe dingtu ta komanda ./fly kurie turėjo nusipirkę. 15 eurų nėra perdidelė kaina, kadangi serveris newipina didelį laiko tarpą, o per tą laiką daug ką galima nuveikti su fly.
  10. Ar aš rašinėju po mano postai pisdamas man protą? Toks vaizdas jog pas tave toks reginys:
  11. atsipisk urode, kiekvienas tavo komentaras kurstyja neapykantą. Niekas tavęs neprašė komentuoti, neatsigavai nuo grūzo jog nebe administracijoj? Kad tu girdėtum ką apie tave bazarina dauguma stumykla.
  12. Pučia burbulą iš nieko, nesusipratimas ir tiek. Žodinį ispėjimą davei ir viskas, paaiškini jog per ! galima pasisvekinti ir tiek ;)
  13. Eilinis hateris kuris "lyg ir turėjęs paną", bet pasirodė jog berniukas su pimpeliu
  14. Jeigu serverio spartos nesulėtins už. Jeigu pluginas bus įdėtas casino praras savo vertę kažkiek.
  15. Kai netingėsiu galvą pasuksiu, gal kažką sugalvosim.
  16. Laiko švaistymas, kuo tai yra "įdomiau"? Nueisi pvp, prarasi tuos užvardintus daigtus ir viskas tuo baigsis. Jeigu nori nusiperki paslaugą kuri gali keisti spalvas ir šrifto dydį per žaidimą, susirandi heroglifus ar kažką kas tau prie širdies internete ir užvardini savo daigtus taip.
  17. 1. Jūsų tikras vardas: Paulius 2. Jūsų pravardė: Prodiuseris 3. Amžius: 16 4. Miestas: Utena 5. Jūsų zodiako ženklas: Mergelė 6. Ar turite brolių, seserų?: Brataną 7. Kokia muzika jums patinka?: Neturiu kažko išskirtinio, klausausi savo grojaraščio. 8. Kokie filmai jums patinka?: Nuotykių, Fantastiniai, Siaubo, Komedijos, Biografiniai, Istoriniai, Viduramžių. 9. Ką veikiate laisvalaikiu: Lankiau sporto salę, bet padariau pertrauką nes jau zajibaly vaikščiot, užsidirbu pinigus internete kaip freelanceris. 10. Ar turite augintinį(jei taip, aprašykite jį): Katę, vardu Juodė. 11. Koks jūsų gyvenimo tikslas: Tikslo neturiu, bet ketinu išvažiuoši išmokus Norvegų kalbą ir ten planuoti savo ateitį, arba būti partrenktas furos kadangi įdomiausiais dalykas kuris mane žavi tai nežinia kas laukia po mirties. 12. Įkelkite savo nuotrauką(neprivaloma): Radau nuotrauką tai nejudginkit, prieš sav daryta. (Jeigu gerai prisimenu nesu daręs normalaus prisistatymo, tai pirmas ir paskutinis tikriausiai :))
  18. Aiškiai matos jog speedą ant galo šoviai, o tuo labiau jog su killaura kimarinai, sukinėjiesi belekaip ir viską pataikai, ant galo matos kaip nugara atsukta ir tu jį vis tiek daužai. Kažkur 0:10
  19. Įsivaizduoju kai klasėj visi žvengė
  20. NO offense bet cringe ;D jaunoji fortnite dabberių karta.
×